I need in

Tom Print

  • www.tomprint.cz
    www.facebook.com/tomprintcz/

Recommendations & Reviews

  • U Akademie 1
    Prague, Hlavní město Praha 170 00 (map)

About us

Firma TOM PRINT byla založena roku 1990 pod názvem T Studio kdy hlavním předmětem podnikání byl ruční filmtisk a sítotisk na trička. Po dvouleté činnosti se ryze česká firma přejmenovala na TOM PRINT, výroba se rozšířila o nabídku transferového tisku a celý provoz sítotisku se modernizoval.
Dnes je naší hlavní činností potisk na textilní kusový materiál, kde kromě sítotisku využíváme i další technologie jako je přenosový neboli transferový tisk nebo vyřezávanou foliovou grafiku. Nově sublimační a přímý digitální tisk na textil.
Na potisk textilu přirozeně navázalo rozšíření nabídky o strojní výšivku, která lze efektivně kombinovat s potiskem a doplňuje náš sortiment služeb.
V poslední době jsme ještě obohatili naší nabídku o výrobu bannerů, autoreklamy včetně výroby magnetických pásů, vyřezávané samolepicí reklamy a výrobu maloformátových plakátů, pozvánek a vizitek.
Do nabídky jsme také zařadili výrobu keramických hrnků s potiskem.
Zákazníkům nabízíme kompletní servis od zpracování nebo případného vytvoření grafického návrhu, počítačové upravení až po výběr a dodání textilního materiálu a aplikaci potisku nebo výšivky. Samozřejmostí je konečné zabalení výrobku dle požadavků zákazníka, to vše za příznivou cenu v krátkých dodacích termínech a bez minimálního limitu počtu tištěných kusů.
Spolupracujeme se všemi významnými distributory značkového reklamního oblečení jako jsou SOL S, FRUIT OF THE LOOM , B&C, GILDAN, PROMOSTARS LAMBESTE, COFEE X-fer, ROLLY, ADLER a nově KARIBAN, které si můžete objednat na http://reklamni-textil.tomprint.cz/, zároveň nabízíme potisk a další aplikace i na dodaný vlastní materiál zákazníka.
O kvalitách našich služeb svědčí dlouhodobá spolupráce s renomovanými reklamními agenturami i předními výrobci kusového textilu a stále se vracející spokojení... show more
zákazníci. show more

Hours of operation

Monday13:00 - 17:30
Tuesday13:00 - 17:30
Wednesday13:00 - 17:30
Thursday13:00 - 17:30
Friday13:00 - 17:30

CLOSED NOW


Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from December 8, 2016
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Merchandising servicex
  • Retail companyx
  • Screen printing & embroideryx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...