I need in

Brownsea Barcelona

  • www.facebook.com/brownsea.barcelona
    www.brownsea.net

Recommendations & Reviews

  • Carrer de Calàbria, 88, 08015 Barcelona, Spain
    Barcelona, CT 08015 (map)

About us

Brownsea és el servei que Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, a través de la Fundació Josep Sans, posa a l'abast de totes aquelles entitats de lleure infantils o juvenils i particulars per accedir al material d'escoltisme, guiatge i excursionisme en general.


INFORMACIÓ LEGAL (LOPD):
En prémer el botó “m'agrada” d'aquesta pàgina l'usuari/a accepta que BROWNSEA, SL, en compliment de les condicions d'ús i la política de privadesa de Facebook, pugui accedir a les dades personals dels seus seguidors (nom i fotografia), publicar notícies que apareixeran a la pàgina principal d'aquests. BROWNSEA, SL en cap cas utilitzarà les dades per a altres finalitats que les descrites anteriorment. En tot moment l'usuari/a pot deixar de ser seguidor/a, fent clic a la casella “ja no m'agrada”. També pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment, mitjançant un escrit dirigit a BROWNSEA, SL Calàbria, 88, 08015 Barcelona, o per correu electrònic a: info@brownsea.net

En relació a la modificació de les seves dades, informem que en utilitzar una plataforma aliena a BROWNSEA, SL pot realitzar-la a través de la configuració del seu usuari a Facebook. BROWNSEA, SL únicament pot consultar o donar de baixa les seves dades en qualitat de seguidor/a.

Hours of operation

Monday03:30 - 20:15
Tuesday03:30 - 20:15
Wednesday03:30 - 20:15
Thursday03:30 - 20:15
Friday10:00 - 14:00
Saturday03:30 - 10:00
SunClosed

OPEN NOW


Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from April 28, 2016
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Sporting goodsx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...