I need in

Usit Colours Bulgaria

  • usitcolours.bg/bg/kontakti
    www.facebook.com/usitcolours/

Recommendations & Reviews

  • бул. Васил Левски № 35
    Sofia, Sofia-city 1000 (map)

About us

Usit Colours е една от най-големите и прогресиращи туристически агенции в България. След отварянето си през 1996, компанията за кратко време се превръща в лидер на пазара за младежки пътувания и започва да разширява дейността си. Днес Usit Colours предлага широка гама туристически продукти и услуги, насочени както към студенти, така и към корпоративни и крайни клиенти.
За крайните си клиенти, Usit Colours предлага разнообразни туристически услуги и продукти, избрани и поднесени с внимание, отговорност и професионализъм. От самолетни билети, хотели, почивки, до екзотични екскурзии, круизи и всички съпътстващи туристически услуги – всички предложения на Usit Colours са изцяло съобразени с желанията и възможностите на нашите клиенти.
За корпоративни клиенти, Usit Colours предоставя решения за цялостна организация на бизнес пътувания, командировки и фирмени събития като конференции, обучения и тиймбилдинг. Usit Colours гарантира на своите бизнес клиенти надеждно и качествено обслужване, като съчетава отличното познаване на специфичните потребности на компаниите за пътуване и настаняване, с индивидуален подход... show more
към всеки един от клиентите и неговите нужди.
За младежи и студенти, компанията предлага специални тарифи и условия на пътуване, карти за намаления, международни програми за културен обмен и работни и учебни стажове. Наш ангажимент е да насърчаваме пътуването и да подпомагаме личностното развитие на младите хора, като се стремим постоянно да подобряваме и правим по-достъпни продуктите, насочени към тях.
Usit Colours е една от най-големите компании и лидер в туристическата сфера в България, Финансовата ни стабилност и реализираните обеми от продажби, гарантират по-добри цени и гъвкави условия на обслужване, които са основни ползи за всички наши клиенти.
Още от създаването си компанията се ангажира да инициира и подпомага всякакви проекти свързани с развитието на знания и умения в младите българи, като дава възможности за тяхното професионално и кариерно развитие. show more

Hours of operation

Monday09:30 - 18:30
Tuesday09:30 - 18:30
Wednesday09:30 - 18:30
Thursday09:30 - 18:30
Friday09:30 - 18:30

CLOSED NOW


Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from June 1, 2016
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Insurance agentx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...