I need in
  • www.bretcz.cz
    www.facebook.com/bretcz/

Recommendations & Reviews

  • Prkenný Důl 56
    Žacléř, Hradec Králové Region 54201 (map)

About us

Půvabné údolí Prkenný Důl, ve kterém se náš areál nachází je součástí města Žacléře. Žacléř a jeho mikroregion nabízí svou polohou a svojí infrastrukturou skvělé podmínky pro aktivní dovolenou a v rámci rozvoje cestovního ruchu Královéhradeckého kraje je tak i chápán.

Areál akciové společnosti BRET CZ je místem s komplexními službami pro své návštěvníky. Nacházíte se uprostřed lesů a nespoutané přírody, přitom nedaleko známých destinací. Je odtud kousek do Polska, 10 km do Trutnova, 15 km do Janských Lázní a 30 km do Pece pod Sněžkou. Stačí několik minut a jste na hřebenech Rýchor.

Zimní sezóna na Bretu začíná 1. 12. a končí 31. 3.

Rozhodnete-li se strávit u nás dovolenou, budete ubytováni ve stylových chatách, které splňují velice náročné požadavky. Dvousedačková lanovka, dětský zimní park s pohyblivým kobercem, lyžařskou školou, splňují velmi náročné kriteria rodinného areálu, ale také areálu pro pokročilé. V prosinci 2008 byla otevřena zcela nová restaurace s místními specialitami. V centrální budově areálu máte nožnost využít fitness a wellness s finskou saunou, whirpoolem, a masážemi. Jistě zde využijete také společenského klubu s billiardem, šipkami a stolním fotbalem.

Náročnější lyžaři mají v sousedství svahy většího areálu. To vše vám společně se zmíněným ubytováním vytvoří příjemný pocit dostatku za slušné ceny.

Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from August 9, 2016
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Gymx
  • Restaurantx
  • Ski resortx
  • Sports/recreation/activitiesx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...