I need in

Michal Zapoměl

Recommendations & Reviews

  • Soukenická 5
    Prague, Hlavní město Praha 186 00 (map)

About us

Michal Zapoměl – jméno, které zná ve světě kadeřníků snad každý. Je to úspěšný vlasový mág a stylista, který si svou tvrdou prací vybudoval opravdu slušné jméno mezi zákazníky, ale i odborníky, je majitelem salonů Michal Zapoměl v Praze a Plzni. Jeho cesta za úspěchem nebyla snadná a jednoduchá. Narodil se v malé vesnici na Plzeňsku – ve Všerubech l. p. 1977. Po střední škole naprosto jasně věděl, že by se chtěl ubírat směrem módy krásy a stylu. Vlasy a účesy ho fascinovaly již od dětství a práce kadeřníka ho lákala. Složil proto rozdílové a odborné zkoušky, získal výuční list a jeho kariéra se pomalu začala rozbíhat. Michalovým velkým snem byl krásný pulzující kadeřnický salon, a tak aby se tento sen stal skutečností, odjel pro získání praxe a nových zkušeností do světa. Byl mimo jiné v Americe, Anglii, Itálii, Francii a Kanadě. Všude začínal od začátku, ale vše bylo zúročeno. Od malého salonu ve sklepních prostorách starého činžovního domu se postuně dopracoval až ke svému splněnému snu.
Se soutěžěním v Hairdressing Awards se rozhodl skončit proto, aby nechal prostor nastupující generaci a motivoval další kolegy. Od značky Sebastian dostal speciální poděkování za excelentní prezentaci značky v ČR. Je ambasadrem značky BLONDME a Alterna a tváří značky ESSENSITY. Byl zaregistrován do prestižní světové encyklopedie Who is who a časopis ELLE ho zvolil mezi Top 10 nejlepších kadeřníku ČR a SR.
Spolupracoval na pořadu MLADŠÍ O PÁR LET jako kdeřník a stylista. Stará se o řadu českých CELEBRIT a svou práci prezentuje v prestižních magazínech napříč světadíly. Kromě každodenní práce v salonu se Michal věnuje i práci stylisty, módního poradce, vizážisty a navíc ještě moderátora.
Cestuje po celém světě a snaží se o své získané zkušenosti dělit s kolegy.

Hours of operation

Monday12:00 - 20:00
Tuesday12:00 - 20:00
Wednesday09:00 - 17:00
Thursday12:00 - 20:00
Friday09:00 - 17:00

CLOSED NOW


Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from February 6, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Cosmetics storex
  • Hair Salonx
  • Public figurex

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...