I need in

Pet Style - šunų kirpykla, grožio salonas, prekės gyvūnams, pet service

Recommendations & Reviews

  • Visų Šventųjų g. 5-5
    Vilnius, Vilnius County LT-01306 (map)

About us

UAB „PET STYLE“ – viena pirmųjų Vilniuje įkurta gyvūnų kirpykla. Esame itin aukštos kokybės šunų kosmetikos, žaislų, aksesuarų maisto bei skanėstų gamintojų atstovai ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Rusijoje, Ukrainoje bei Baltarusijoje. Šiose šalyse oficialiai atstovaujame tokias gyvūnams skirtos kosmetikos kompanijas, kaip „Iv San Bernard“ (Italija) ir „Plush Puppy“ (Australija).
„Iv San Bernard“ – Itališka kosmetika skirta kassavaitinei šunų ir kačių priežiūrai. Šios kosmetikos gamintojai suskirstė gyvūnus į keletą grupių (trumpaplaukiai, vidutinio kailio, ilgaplaukiai, bei gyvūnai su poplaukiu ir be jo), todėl kiekvienai iš šių grupių sukūrė kosmetines priemones, kurios yra būtinos norint kailį ir odą išlaikyti sveikus (šampūnai, balzamai, kaukės, šukavimo skysčiai, pudros, aliejai). „Iv San Bernard“ gyvūnų kosmetikos gamintojai taip pat sukūrė gydomąją liniją, kuri pasižymi įvairiomis odos ir kailio problemas mažinančiomis ar visiškai panaikinančiomis, taip pat plaukų augimą skatinančiomis priemonėmis.

Kompanija „Plush Puppy“, kuri pasaulinėje gyvūnų kosmetikos rinkoje yra pagarsėjusi aukščiausios kokybės produktų pasiūla vartotojams, siūlo stulbinančių rezultatų pasiekiančią kosmetiką ruošiant šunis parodoms. Mes galime pasiūlyti platų asortimentą produkcijos (įvairių kremų, pudrų, šampūnų, aliejų), kurie net prasto plauko šunelį gali padaryti prizininku ar net čempionu!

Taip pat mūsų salone yra teikiamos šios paslaugos: visų veislių šunų kirpimas, maudymas, ausyčių valymas, nagučių kirpimas, trimingavimas, sąvėlų iššukavimas, parazitų naikinimas, SPA procedūros, kailio paruošimas parodai, išstatymas parodose, hendlerio pamokos, keturkojų priežiūra Jums išvykus, profesionali konsultacija apie konkrečios veislės kailio bei odos priežiūrą.

Hours of operation

Monday10:00 - 19:00
Tuesday10:00 - 19:00
Wednesday10:00 - 19:00
Thursday10:00 - 19:00
Friday10:00 - 19:00
Saturday10:00 - 17:00
Sunday10:00 - 17:00

OPEN NOW


2 recommendations and reviews from 2 people

  • Referral from September 11, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
  • Referral from February 13, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Beauty Salonx
  • Beauty supply storex
  • Pet servicex
  • Shopping servicex

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...