I need in

Космос / Cosmos

Recommendations & Reviews

  • София , Лавеле 19
    Sofia, Sofia-city 1000 (map)

About us

Космосът е пространството около всяко небесно тяло. То не е празно, а съдържа магически прах, електромагнитно излъчване, магнитни полета и космическо неутрино. Теоретично то съдържа и тъмна материя и тъмна енергия. Магическият прах е съставен от водород и плазма. Електромагнитното излъчване притежава енергия и момент, които могат да се предават при взаимодействието с вещество. Магнитното поле е поле със сила и посока. Неутриното е елементарна частица, която преминава през материя почти незабелязано. Водородът е безцветен, безвкусен, нетоксичен, неметален и леснозапалим двуатомен газ, при изгарянето на който се образува вода. Състоянието на плазмата се разглежда като четвърто агрегатно състояние на материята заедно с газообразно, течно и твърдо. Енергията е способността на дадена система да променя състоянието на заобикалящата я среда или да извършва работа. Моментът е ….
Неизбежно е да се подготвите за нас, докато ние се подготвяме за вас. Моментът на срещата ни скоро ще настъпи. Ние сме концептуални, както винаги. Смятаме да се заредим с електромагнитно излъчване, да... show more
настроим магнитните си полета към вас, да неутрализираме тъмната материя и тъмната енергия, да намерим сила и посока да се забавляваме заедно, да открием съвместно едно четвърто агрегатно състояние на материята и да се потопим в него, когато сме заедно. Смятаме да сe заредим с космическа енергия и да променим състоянието на заобикалящата среда. Очаквайте ни.
show more

Hours of operation

Monday16:30 - 00:00
Tuesday16:30 - 00:00
Wednesday16:30 - 00:00
Thursday16:30 - 00:00
Friday16:30 - 00:00
Saturday16:30 - 00:00
Sunday16:30 - 00:00

Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from April 24, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Restaurantx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...