I need in

Diamond Club

  • www.diamond-club.cz
    www.facebook.com/diamondclubcz/

Recommendations & Reviews

  • Dlouhá 705/16
    Prague, Hlavní město Praha 110 00 (map)

About us

Přijďte si prohlídnout a vyzkoušet naše šperky do showroomu Diamond Club na adrese Dlouhá 16, Praha 1. Navštivte také náš internetový obchod http://www.DiamantoveCentrum.cz/

Společnost Klenoty Diamond Club s.r.o. se zabývá nákupem a prodejem diamantových šperků a zakázkovou výrobou modelových diamantových šperků a klenotů s drahými kameny, dále poradenstvím, oceňováním, nákupem a prodejem investičních diamantů...

Diamond Club nabízí největší sortiment diamantových šperků a volných diamantů s nezávislým mezinárodním certifikátem kvality GIA, IGI či GCI. Gemolog - certifikovaný specialista diamantové buna hodnocení diamantů vybírá excelentně vybroušené diamanty na diamantových burzách v Ramat Ganu v Izraeli či v Antwerpách.

Znalost diamantů a schopnost jejich ocenění, jakož i zprostředkování jejich nákupu a prodeje jsou odborně podloženy a zaručeny díky úzké spolupráci s gemologickou laboratoří a mezinárodním gemologickým centrem GCI – International Gemological Centre Ltd.

Zakladatelka Diamond Clubu Erika Lori získala jako jediná Češka v roce 2008 titul Gemolog/Diamond Grader po úspěšně zakončeném studiu v International Gemological College při mezinárodní laboratoři Gemological Centers International na Diamantové burze v Ramat Ganu.

Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from June 14, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Jewelry/watchesx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...