I need in

Djanam Steak House

Recommendations & Reviews

  • A, булевард „България“ 56, 1680 Borovo, Sofia, Bulgaria
    Sofia, Sofia-city 1680 (map)

About us

Каним Ви да изживеете насладата от вкусното , премиум селектирано месо , приготвено от истински Chefs’ , в първия по рода си Steak House ресторант в София с уникалната "DRY AGED" витрина , в която месото зрее 28 дена преди да бъде поднесено по неповторим начин от нашите маистори на стека.

Djanam Steak House отваря врати, за да Ви предложи това, което до този момент липсваше на ценителите в столицата. Създадохме го за почитателите на автентичния висококачествен стек; първокласното агнешко, телешко, и други месни специалитети, приготвени на дървени въглища , върху уникална по рода си скара ,по рецепти на нашите chefs.

Удоволствието от прайм стековете ще засилим , като ги придружим с вкусни подправки ; салати, за които лично и внимателно селектираме зеленчуците; разнообразие от предястия, разядки, гарнитури и не на последно място- щателно побрани вина.

В менюто ще откриете още специалитети и десерти от традиционната и модерна турска кухня, известни с богатството си на вкусове, аромати и подправки. Всичко това, приготвено по автентични рецепти от майстори на турската кулинария.

Очакваме Ви на адрес... show more
Булевард България 56А, където всичко, което трябва да направите е да се отпуснете в уютната ни обстановка и да изживеете връхната точка на удоволствието от храната. show more

Hours of operation

Monday12:00 - 23:30
Tuesday12:00 - 23:30
Wednesday12:00 - 23:30
Thursday12:00 - 23:30
Friday12:00 - 23:30
Saturday12:00 - 23:30
Sunday12:00 - 23:30

CLOSED NOW


Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from October 6, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Grocery storex
  • Steakhousex

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...