I need in

MedWell estetinės medicinos ir odontologijos klinika

Recommendations & Reviews

  • Šaltinių g. 26
    Vilnius, Vilnius County (map)

About us

Sveikata ir grožis visais laikais buvo vertybė, ir šiandien vis dar vyrauja požiūris, jog gražiame kūne – graži siela. Dėl šios priežasties atsukti laiką atgal ar bent akimirkai jį sustabdyti, pasidžiaugti, tampa siekiamybe. Sveikatos stiprinimas ir grožio puoselėjimas nusipelno kiekvieno iš mūsų laiko, todėl norisi jį išnaudoti mažų stebuklų, vadinamų šypsena, kūrimui. Šypsenų, kurios šildo, gydo, teikia pasitikėjimo ir vilties.

MedWell – jauna estetinės medicinos ir odontologijos klinika, subūrusi profesionalią ir ambicingą savo srities specialistų komandą. Šią kliniką sukūrėme Jums, nes mūsų pagrindinis tikslas – teikti kokybiškas estetinės medicinos ir odontologijos paslaugas, rūpintis Jūsų grožiu, atsižvelgiant į kiekvieno kliento poreikius bei lūkesčius. Geriausių rezultatų pasiekimui naudojame naują, modernią įrangą bei kokybiškas sertifikuotas medžiagas tam, jog Jūsų apsilankymas klinikoje išliktų kuo malonesniu prisiminimu.

Estetinės medicinos ir odontologijos klinikoje sukurta jauki aplinka leidžia mums, gydytojams, būti kuo arčiau Jūsų bei padėti tapti gražesniais, sveikesniais bei labiau pasitikinčiais savimi. Nuoširdžiai tikime, jog nedideli pokyčiai, kuriuos kuria klinikoje dirbantys profesionalai, Jūsų gyvenimui gali suteikti ne tik džiaugsmo, bet ir naujų spalvų.

Užsukite puodeliui kavos – mes visuomet esame pasiruošę nuoširdžiai pasikalbėti ir suteikti profesionalią konsultaciją Jums rūpimais klausimais.

Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from October 10, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Dentistx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...