I need in

AnnaBee Bakes

Recommendations & Reviews

  • Budapest, Budapest (map)

About us

I am addicted to life. Probably to too many things in it, but hey, isn’t that what life is all about?

I love baking. Fortunately I have great friends and wonderful family who eagerly taste all the results of my experimental culinary adventures or adventurous culinary experiments and encourage me to bake on.

I love biking. Despite my mom’s worrysome disapproval I bike in rain and snow and freezing cold. Call me crazy but I do enjoy it. OK, I admit that I hate strong wind, so on those days I reluctantly walk and take the bus to work.

I love Budapest. This enchanted city has everything a romantic and curious girl can wish for. I love how the old and modern buildings, the dilapidated bars and brightly shining restaurants, the hilly Buda and the buzzing Pest live hand in hand. There is nothing more inspiring than a morning run along the Danube at sunrise.

I am romantic and cheesy. I can’t help it – it comes with the package. I like scribbling notes on everything and I take mental notes all the time. I love dancing – been dancing since I was little. I sing all the time (when nobody is listening or on the bike) and I got a guitar for Christmas…

I have a dream. To make it come true I started a pastry chef course soon. Hopefully that will enable me to unleash the baking beast inside me and create wonders that many can enjoy.

****

Szenvedélyes ÉLET rajongó vagyok. Valószínűleg túl sok mindenért rajongok az életben, de hát végül is mit ér az élet egy kis szenvedély nélkül?

Imádok sütni. Szerencsére jófej barátaim és csodálatos családtagjaim önként és dalolva vetik alá magukat újabb és újabb agyament konyhai kísérleteimnek vagy kísérleti konyhai agymenésemnek, és néha még maguk is arra bátorítanak, hogy süssek még.

Imádok biciklizni. Anyukám aggódó intelmei ellenére bringán járok télen-nyáron, esőben, hóban-fagyban is. Biztos őrültségnek tűnik (bár akkor nem vagyok egyedül, és ez is megnyugtat), de tényleg... show more
élvezem.Persze be kell valljam, az erős széllökéseket én sem állhatom, úgyhogy olyankor kénytelen-kelletlen marad a busz és a gyaloglás.

Imádom Budapestet. Bármikor képes elvarázsolni és bámulatba ejteni a fényeivel, a kopott utcáival, a modern tereivel, a vadromantikus romkocsmákkal és a puccos éttermekkel. Imádom, ahogy a dombos Buda és a pezsgő Pest között hömpölyög méltóságteljesen a Duna. Kevés felemelőbb érzést ismerek egy napfelkelte környéki Kopaszi gátas futásnál.

Romantikus és álmodozó vagyok. Ez van, nincs mit szépíteni rajta. Mindenre és mindenről jegyzetelek, még a bringán a fejemben is. Imádok táncolni és folyton énekelek – amikor más nem hallja vagy a biciklin ülök. Karácsonyra pedig kaptam egy gitárt…

Van egy álmom. Ahhoz, hogy valóra váljon, beiratkoztam egy cukrásztanfolyamra. Remélem, hogy ez majd szabadjára engedi a bennem szunnyadó sütő energiákat és olyan süteményeket kreálhatok, ami másnak is ízlik majd. show more

Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from November 7, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Barx
  • Restaurantx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...