I need in

Visus oogkliniek

Recommendations & Reviews

  • 's-Gravenweg 310
    Rotterdam, ZH 3062 ZM (map)

About us

Als u altijd al af had willen zijn van uw (lees)bril of lenzen, had uw timing niet beter gekund. Samen met steden als Zürich, Keulen, Helsinki, Riga, Istanbul heeft Rotterdam de eer van exclusief en hoogstaand ooglaseren.

Met de introductie van 's-werelds meest geavanceerde lasersysteem, de 'Schwind Amaris', behoort Nederland nu in één klap tot de absolute wereldtop. Bovendien is bij VISUS Oogkliniek het gebruik van operatiemesjes voorafgaand aan de behandeling vervangen door een volledig computergestuurde laser: voor het eerst is ooglaseren 100% mesvrij. Omdat deze unieke behandelapparatuur wordt bediend door één van Europa's meest ervaren medische teams, durven we u een belofte te doen: bij ons bent u in goede handen.

Een bezoek aan VISUS Oogkliniek verloopt vanaf de eerste minuut buitengewoon comfortabel. Want de zorg en accuratesse waarmee uw ogen worden gecorrigeerd, vindt u ook terug tijdens uw korte verblijf in de kliniek. Zo is er een professionele host of hostess aanwezig, die ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Desgewenst krijgt u een informatieve rondleiding in de kliniek; óók in de behandelruimtes. Uiteraard bent u helemaal vrij om iemand mee te nemen die gedurende uw verblijf ook onze gast is.

De Nederlandse ontwerper en binnenhuisarchitect Patrick Schalkwijk, die een eigen designprogramma presenteert op de Duitse zender ZDF, heeft de vooruitstrevende visie van VISUS Oogkliniek op een artistieke wijze vertaald naar een toonaangevende inrichting. Hieruit blijkt waar VISUS Oogkliniek voor staat: kwaliteit, comfort en innovatie.

Hours of operation

Monday09:00 - 17:30
Tuesday09:00 - 17:30
Wednesday09:00 - 17:30
Thursday09:00 - 17:30
Friday09:00 - 17:30

OPEN NOW


Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from December 29, 2017
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Doctorx
  • Health/beautyx
  • Medical centerx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...