I need in

Maghrib - marokietiško maisto virtuvė

Recommendations & Reviews

  • Užupio g. 22
    Vilnius, Vilnius County (map)

About us

Maroke valgymas tarsi koks magiškas ritualas – įprasmina valgymą drauge ir stiprina tarpusavio ryšius.

"Daug spalvų, skonių ir ...jauku kaip šeimos namuose."

Maroko virtuvė labai spalvinga ir įvairi kaip ir pati šalis, savita ir kartais net intriguojanti.

Dažniausiai naudojami prieskoniai ir pagardai: cinamonas, kuminas, ciberžolė, imbieras, raudonasis ankštinis pipiras, paprika, anyžiai, sezamas, petražolė, kalendra, mairūnas, svogūnai, česnakas, medus, muskatas, čili pipirų pasta „Harissa“, sūdytos citrinos.Tradicinė ir moderni marokiečių virtuvė kontrastinga, todėl viename patiekale dažnai yra ir saldaus, ir sūraus, ir aštraus.

Maroko virtuvės simbolis yra „Tajine“ – tai įvairiausiais prieskoniais gardinti, aromatingi ir sultingi troškiniai su daržovėmis ir vaisiais, mėsa – aviena, vištiena, jautiena, žuvimi ir jūros gerybėmis – nuostabaus skonio ir minkštumo, tiesiog tirpsta burnoje.


Smaližius džiuginame saldžiais ir aromatingais marokietiškais saldumynais: marokietiška chalva, kurios pasakišką skonį reikia pajusti bent kartą gyvenime. Nuostabiu M'hanncha pyragu su ledais, gaminamu iš mūsų restorane kepamos tradicinės plonos warka tešlos, su maltų migdolų įdaru su apelsinų žiedų vandeniu. Ne tokiems smaližiams siūlome vaisių desertą. Kartais tai, kas paprasta, gali būti nuostabaus skonio – apelsinų griežinėliai su šlakeliu apelsinų žiedų vandens ir cinamonu.

Viską vainikuoti siūlome marokietiška mėtų arbata „Atay bil na‘na‘“ – tai arbata, ruošiama iš žaliosios arbatos su šviežiomis mėtomis ir geriama iš mažų spalvotų arbatai skirtų stiklinių.

RENGIAME UŽDARUS VAKARĖLIUS

Pastebime, kad mūsų marokietiškas restoranėlis tampa jaukia socialine erdve, kurioje svečiai renkasi švęsti ir asmenines šventes, o įmonės- gastronominius ar team-building vakarėlius.

Esate laukiami mūsų restorane,
Maghrib restorano šeima.
... show more
show more

Hours of operation

Tuesday16:30 - 22:00
Wednesday16:30 - 22:00
Thursday16:30 - 22:00
Friday16:00 - 23:00
Saturday12:00 - 23:00
Sunday12:00 - 21:00

CLOSED NOW


Recommendations and reviews from 1 person

  • Referral from February 13, 2018
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Restaurantx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...