I need in

Babysitters' Club

Recommendations & Reviews

  • Carice Milice 9
    Belgrade 11000 (map)

About us

Among our team of qualified, enthusiastic, and responsible sitters, Babysitters’ Club will always try to find the right person to suit your needs. For your total peace of mind, all of our babysitting staff are thoroughly checked and trained. So sit back, relax, and leave the rest to us – we are just a phone call or an e-mail away!
We offer:

One-time sitters: Need a sitter for while you are at that birthday party or concert next week? Whether it is during the day or in the evening, call us and make a single request. We’ll assign someone based on your preferences and on sitter availability.

Emergency sitters: Did your boss call you into the office last minute, and you don’t have anyone to take care of the kids? Call us even with last-minute requests of under 24 hours, and we will send a sitter to you promptly.

Regular sitters: Are you looking for a sitter at the same time each day or each week? Let us know about your preferences, and we will make sure to reserve the same sitter for you for regular visits.

Professional/Full-time sitters: Do you need a sitter on a full-time basis, but don’t know how to find one? We are your one-stop shop for the best full-time childcare.

Sleepover sitters: Do you have a full schedule in the next few weeks, and need some relief? Our temp service can offer a sitter for you for longer periods – whether this be a few days or a few weeks, including overnights.

Travel sitters: Do you feel like you need a vacation after your family vacations? Bring along a travel sitter and take the well-deserved vacation you need while our trained staff looks after your loved ones. After all, vacations should be relaxing and carefree!

U našem timu imamo kvalifikovane, entuzijastične i odgovorne bejbisiterke, a Babysitters’ Club će se uvek truditi da za vas pronađe baš onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Kako biste mogli potpuno da se opustite, uveravamo vas da su sve naše bejbisiterke temeljno proverene i obučene. Opusite se i sve... show more
prepustite nama – mi smo na samo jedan telefonski poziv ili email od vas! Nudimo vam:

Jednokratni bejbisiting: Potrebno je da vam neko pričuva decu dok ste na koncertu ili rođendanu? Bilo da se radi o dnevnom ili noćnom bejbisitingu, pozovite nas i zatražite jednokratnu uslugu, a mi ćemo pronaći najbolju bejbisiterku za vas na osnovu vaših zahteva.

Bejbisiting u hitnim slučajevima: Da li vas je šef pozvao da hitno dođete u kancelariju, a vi nemate nikoga da vam pričuva decu? Zovite nas čak i ako su u pitanju last-minute zahtevi i mi ćemo poslati bejbisiterku u najkraćem mogućem roku.

Redovni bejbisiting: Da li vam je potrebna pomoć oko dece svake nedelje u isto vreme? Recite nam šta su vaši prioriteti, a mi ćemo obezbediti istu bejbisiterku za redovne posete.

Profesionalni/svakodnevni bejbisiting: Da li vam je svakodnevno potrebna bejbisiterka za vašu decu, a ne možete da pronađete osobu koja vam potpuno odgovara? Mi možemo da vam pomognemo tako što ćemo na osnovu vaših prioriteta odabrati osobu koja će ispunjavati sve vaše kriterijume.

Noćni bejbisiting: Da li putujete i treba vam neko od poverenja da bude sa decom dan ili dva? Nudimo uslugu celodnevnog bejbisitovanja, čak i kada se radi o dužem vremenskom periodu.

Bejbisitovanje na putovanjima: Da li se ponekad osećate kao da vam je posle porodičnog odmora potreban odmor? Kako se ne biste tako osećali, povedite sa sobom bejbisitrerku koja će olakšati vaš posao i omogućiti vam da i vi uživate u zasluženom odmoru. Na kraju krajeva, putvanja bi trebalo da budu opuštajuća i bezbrižna!
show more

5 recommendations and reviews from 3 people

  • Referral from January 22, 2015
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
  • Recommendations from Anajit T.

  • Referral from August 16, 2016
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
  • Referral from April 19, 2016
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
  • Recommendations from Tijana G.

  • Referral from June 8, 2015
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
  • Referral from May 4, 2015
    Facebook reviewer avatar
    -1
    View full conversation on Facebook
New Review
and/or
  • Babysitterx

     
     
     
     
Loading..
Please wait....
Loading...
Please wait...